Cozi la taxe și impozite – Focus Prima TV

Cozi la taxe și impozite

Pentru foarte mulți oameni începutul de an înseamnă plata datoriilor către administrațiile locale. Anul acesta însă cozi mari sunt și la sediile serviicilor de energie electrică. Sunt destui cei care vor să-și modifice contractele pe care le au sau chiar să renunțe la ele.

Încă de la primele ore ale dimineții, craiovenii s-au așezat la coadă la sediile serviciilor de energie electrică, iar asta pentru a afla ce au de făcut și care sunt condițiile de reînnoire a contractelor pentru energie electrică.

Oamenii se plâng însă de proasta organizare. Nu au înțeles ce au de făcut, astfel că mulți nu au mai rezistat să stea la coadă și au plecat acasă.

Craiovenii sunt nemulțumiți că nu au primit suficiente și nu lea oferit detalii despre reînnoirea contractelor.

Și în Argeș au fost cozi mari la plata taxelor și impozitelor locale. O parte dintre piteșteni s-au grăbit să își plătească dările chiar din primele zile ale anului.

Autoritătile locale s-au obisnuit cu oamneii grabiti in a-și achita datoriile noului an și spun că toata saptamana este posibil sa fie aglomerat însă vor fi impuse toate măsurile de siguranță impuse.

Total
0
Shares
Total
0
Share