Cozi uriașe la granița cu Bulgaria - Focus Prima TV

Cozi uriașe la granița cu Bulgaria

Românii care au plecat astăzi în vacanță în Bulgaria au început concediul cu o repriză de nervi în vamă. Cozile la
care au stat au fost uriașe. Statul vecin cere de azi documente care să ateste vaccinarea, testarea sau să fi avut
Covid-19, trecerea frontierei s-a făcut prin punctele în care există cadre medicale. În Vama Veche cozile de mașini s-au întins pe mai bine de trei kilometri.

Românii pot intra-n Bulgaria doar prin punctele de frontiera unde este personal medical și doar cu certificat COVID digital valid pentru vaccinare, trecere prin boală sau test. Astfel, din România se poate intra pe teritoriul statului vecin, doar prin

La Vama Veche, medicii bulgari le-au verificat românilor documentele de vaccinare sau testele. Coada de mașini pe sensul de ieșire din România avea mai bine de trei kilometri

Odată cu trecerea orelor, numărul mașinilor a tot crescut, mai ales că cei care au plecat în vacanță în Bulgaria, au ajuns întâi la Negru Vodă, iar pe acolo nu puteau trece. Oamenii au făcut un ocol de zeci de kilometri până în Vama Veche.

Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române ca au emis noi
reglementări privind condiţiile de călătorie începand de azi. Între categoriile speciale de persoane exceptate de la cerința prezentării de documente COVID la intrarea în Bulgaria se află persoanele care doar tranzitează țara vecină precum și copiii de până la 12 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share