Crede în bine! - Focus Prima TV

Crede în bine!

De douăzeci de ani stă în același loc și așteaptă. Privește-n gol, când în stânga, când în dreapta. Și speră. Așa începe povestea unei mame care într-o zi și-a pierdut casa… și-apoi totul. Copilul. Rămasă pe străzi, se adăpostește într-o baracă din care privește spre ferestrele locului pe care-l numea cândva acasă. Refuză să plece de acolo pentru că visează, că într-o zi, băiatul ei va veni s-o caute. Și vrea să o găsească… tot acolo

Silvia are 66 de ani. N-a avut o viață ușoară dar nu s-a dat bătută niciodată. Nici măcar acum când casă îi este o baracă în care se înghesuie frigul, lipsurile, durerea, boala… și ea.

O asociație din București încearcă s-o ajute. Au reușit să-i facă o carte de identitate și îi caută un adăpost. Silvia nu vrea, însă, să plece.

De când a rămas singură, familie i-au devenit două pisici pe care le crește așa cum și-ar fi dorit să-l crească pe Florin. Deși a încercat din răsputeri, nu știe cum și nici unde să-l găsească.Iar amintirile cele puține pe care le mai are se luptă să rămână vii.

Silvia visează că, într-o zi, pe strada unde se juca, Florin se va întoarce s-o caute. Nu mai are nici fotografii în care să-l privească. Și-ar fi dorit ca viața ei să arate altfel și să-i poată oferi totului ei… un cămin. Rămâne, însă, optimistă. În fond, doar asta mai are. Crede în bine și speră!

Total
0
Shares
Total
0
Share