Crede în bine - Focus Prima TV

Crede în bine

Campania Umanitară CREDE ÎN BINE, susținută de Prima TV și Asociația Dăruiește Viață, a ajuns în ziua a noua! Sunt peste 7500 de km parcurși. Prin această temerară încercare, Mihai își dorește să convingă cât mai multe persoane să contribuie la finalizarea de către Asociația Dăruiește Viață a Primului Spital de Copii, ridicat exclusiv din donații și sponsorizări.

După o zi și-o noapte petrecută de Mihai la Anvers, alături de o familie primitoare de români, acesta a primit o nouă invitație de găzduire din partea unora de-ai noștri. Carmen și Laurențiu, Floare și Mihai sunt numele unor
români frumoși care și-au creat o mică Românie la mii de kilometri de casă, în Malmö, Suedia. Aceștia, niște oameni harnici, așa cum a tot întâlnit de-a lungul acestei expediții, l-au sfătuit pe Mihai să traverseze Marea Baltică cu Ferryboatul pe relația Puttgarden (Germania) spre Malmo (Suedia), câștigând astfel timp și făcând o importantă economie de bani. Mihai a fost întâmpinat de românii noștri la terminalul portuar din Malmo și apoi a ajuns într-un loc ce-i amintea puternic de satele din jurul orașelor din Transilvania. Pornind de la arhitectura casei unde a fost primit și până la bucatele tradiționale românești, atent pregătite de Carmen și Floare, Mihai a avut senzația că este acasă! Tot aceștia i-au sugerat să pornească a doua zi spre Sundsvall, o localitate din nordul Suediei de unde poate lua cu asalt ultimele etape ale expediției. Poți susține și tu Campania CREDE ÎN BINE și inițiativa #NoiFacemUnSpital, scanând, cu camera smartphone-ului, QR Code-ul din colțul ecranului sau prin trimiterea unui SMS, la 8864, cu textul SPITAL. Continuați să „CREDEȚI ÎN BINE” și să fiți alături de inițiativa #NoiFacemUnSpital.

Total
0
Shares
Total
0
Share