Crede în bine - Focus Prima TV

Crede în bine

Expediția Umanitară CREDE ÎN BINE a ajuns la final, dar misiunea lui Mihai nu s-a încheiat. Mai trebuia făcută o oprire în Satul lui Moș Crăciun, la Rovaniemi Finlanda, pentru a-i înmâna Moșului toate dorințele copiilor adunate într-o scrisoare făcută de cei de la Asociația Dăruiește Viață.

După o noapte petrecută în Nordul Extrem și după un răsărit de soare la ora… două, Mihai și-a propus să plece d devreme, pentru a ajunge cât mai repede în Satul lui Moș Crăciun, aflat la aproximativ 700 de km de Nordkapp.
Afară, pe esplanada complexului Nordkapp, Mihai a găsit mulți turiști sosiți special pentru prinderea răsăritului soarelui în cel mai nordic punct al continentului. Sentimentul este unic și nu poate fi descris în cuvinte, iar pentru a-l înțelege trebuie să fii acolo pe parcursul celor 70 de zile de vară polară. Spre deosebire de ziua precedentă, când a plouat și a fost frig, de data aceasta Drumul European E75 l-a primit pe Mihai cu „asfalt uscat”, tradiționala urare a riderilor din întreaga lume, un fel de „fir întins” pentru pescari… Și dacă tot era soare la 4 dimineața și vreo 15 grade Celsius, Mihai a zis să se bucure un pic de asfaltul impecabil… Pe drum, însă, a dat de rigurozitatea polițiștilor norvegieni care, pentru depășirea vitezei cu doar 3 km/h peste limita legală, i-au aplicat o amendă… Acest eveniment l-a costat ceva pe Mihai, dar și vreo 30 de minute din drumul său spre Rovaniemi..
După orele prânzului, a ajuns Mihai în Rovaniemi, orașul oficial al lui Moș Crăciun. Copleșit de emoții, dată fiind încărcătura momentului, Mihai a ajuns față în față cu Moșul și i-a înmânat scrisoarea celor de la Dăruiește Viață…
Moșul a fost foarte impresionat de eforturile acestora de a construi un Spital pentru Copii, exclusiv din donații și
sponsorizări! La fel de impresionat a fost și când Mihai i-a povestit despre Campania Crede în Bine și despre traseul parcurs prin întreaga Europă! Mesajul Moșului va fi trimis în perioada Crăciunului către toți copiii aflați în spitalul Marie Curie, iar pentru ca dorințele acestora să fie împlinite, vă îndemnăm să continuați să credeți în bine și să susțineți inițiativa #NoiFacemUnSpital.

Total
0
Shares
Total
0
Share