Crimă și scandal în seara de Crăciun – Focus Prima TV

Crimă și scandal în seara de Crăciun

Petrecerile primei seri de Crăciun s-au terminat cu scene sângeroase! Un bărbat din Argeș a murit după ce a fost implicat într-o altercație, iar un alt bărbat din Craiova a fost la un pas să-și piardă viața din același motiv.

La Craiova, noaptea trecută, imediat după petrecerea de Crăciun, un tânăr de 26 de ani a mers însoțit de fratele său, la locuința fostei soții, pentru a-și lua copilul. Când au ajuns acolo cei doi frați și mai mulți membrii ai familiei de unde voiau să ia copilul de 3 ani s-au luat la ceartă.

În timpul altercației tatăl copilului a fost grav rănit de un minor. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Craiova cu autospeciala poliției.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente și fac cercetări pentru a lua măsuri.

În Argeș, petrecerea de Crăciun s-a terminat cu o tragedie. În localitatea Vlădești, noaptea trecută mai mulți tineri s-au îmbătat și s-au luat la ceartă, iar mai apoi la bătaie. După ce conflictul a a fost aplanat, când nimeni nu se mai astepta, un tânăr de 19 ani a luat un cutit cu care a rănit un bărbat în vârstă de 29 de ani. Echipajele medicale care au ajuns de urgență la fața locului l-au găsit ăe bărbat în stare de
inconștiență, iar după scurt timp a murit la spital. Agresorul a fost reținut și urmează să fie dus în instanta pentru mandat, fiind acuzat de omor.

Total
0
Shares
Total
0
Share