Criminal prins în Grecia, adus în România - Focus Prima TV

Criminal prins în Grecia, adus în România

săptămâni, și-a ucis un conațional și l-a rănit pe un al doilea a ajuns astăzi în fața judecătorilor. Acesta reuşise să fugă din ţară după comiterea crimei.

Ahmed Farhad, cunoscut cu porecla de Moulah, fusese dat in urmarire internationala dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare in lipsa. A fost capturat pe 17 iunie de autoritatile elene, pe aeroportul din Atena, in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion. Anunțul a fost făcut atunci chiar de Ministrul Afacerilor Interne.

Acum, suspectul a fost preluat de o escortă a poliției Române, adus la București iar de acolo transferat sub pază
la Timișoara.

Ahmed Farhad este considerat ca principalul suspect în omorul care a îngrozit Timişoara pe 19 aprilie. Individul s-a întâlnit cu alți doi conaționali, într-o parcare din apropierea Garii de Nord. Anchetatorii spun că bărbatul i-a tăiat cu un cuțit pe ceilalți doi afgani, unul dintre ei murind pe stradă, la câteva sute de metri de locul atacului.

La câteva ore dupa crimă, suspectul a fugit din țară. Gara de Nord din Timișoara, cea în care s-a produs atacul, a fost atent monitorizată de poliție, jandarmi dar și de serviciile secrete. Zona esteun specială întrucât acolo își fac veacul zeci de migranți, majoritatea de origine afgană.

Total
0
Shares
Total
0
Share