Criminalul de la Corbu a fost prins - Focus Prima TV

Criminalul de la Corbu a fost prins

A fost prins autorul crimei abominabile din localitatea constănțeană Corbu. Cel care a ucis cu sânge rece un bărbat și apoi i-a violat fiica! Este un un tânăr de 29 de ani. Era drogat când a lovit cu maceta, susțin anchetatorii, iar mobilul crimei ar fi fost jaful. Tânărul și-a recunoscut faptele și spune acum că le regretă. Riscă 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, viol și vătămare corporală.

Bărbatul din imagini este agresorul care a lăsat orfani de tata 3 copii, dintre care doi minori. Nu s-a gandit la asta noaptea trecuta cand a intrat peste intreaga familie cu gandul sa-i jefuiasca. Purta o cagula pe cap si manusi. Proprietarul casei a auzit zgomote si s-a trezit. Între cei doi a avut loc o încăierare moment in care suspectul l-a lovit pe bărbat cu un obiect ascuțit.

A rănit-o si pe sotie, iar apoi nervos ca nu a găsit prea multi bani, a violat-o pe fiica cea mare. Totul s a petrecut sub privirile ingrozite ale celorlalti doi copii minori ai familiei.

După crimă barbatul a fugit. A umblat prin sat iar in final s-a dus acasa. Locuiește la doar două case distanță de victimele sale. A ascuns arma crimei si hainele iar dimineața s-a trezit ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vecinii spun chiar ca atunci cand a iesit din casa, a mers sa vada ce se intampla de este atata poliție pe strada. Unii l-au banuit inca de atunci, insa politistii nu aveau suficiente probe.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Dacă vă fi găsit vinovat riscă să stea întreaga tinerețe in spatele gŕatiilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share