Criză de plastic la Evidența Persoanelor. Un bărbat trăiește din împrumuturi pentru că nu are buletin ca să-și scoată banii din cont – Focus Prima TV

Criză de plastic la Evidența Persoanelor. Un bărbat trăiește din împrumuturi pentru că nu are buletin ca să-și scoată banii din cont

Criză de plastic pentru buletinele de identitate. Din cauza unor întârzieri în livrarea materialului din care se produc buletinele, solicitanții trebuie să aștepte chiar și 45 de zile până să primească un nou act.

Unui bărbat din Timișoara i-a fost furat portofelul la începutul lunii februarie. A rămas atunci fără actul de identitate şi fără cardul bancar. Fără un document oficial, nu are acces la niciun leu din contul său. De aproximativ o săptămână, omul trăieşte din banii împrumutaţi.

„Am așteptat o săptămână de la programare ca să pot să introduc noile acte pentru noul buletin și am venit și au zis să aștept 30 de zile. Eu n-am cu ce trăi, am cardurile, am zeci de miloane pe carduri și nu pot să scot un leu”, spune bărbatul.

Din lipsă de plastic, nu se mai fac decât actele de identitate urgente la Poliţie. Pentru restul, termenul de primire a fost majorat la 30 de zile, de la 15, cât era înainte.

Total
0
Shares
Total
0
Share