Cruzime fără margini în Galați. Un bărbat a tăiat coada și coama unui mânz abia născut, după ce pe un altul l-a dat la câini – Focus Prima TV

Cruzime fără margini în Galați. Un bărbat a tăiat coada și coama unui mânz abia născut, după ce pe un altul l-a dat la câini

Un bărbat din Galaţi a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a despărțit un mânz abia născut de mama lui. Mai mult, cei la care a ajuns mânzul spun că acesta era la un pas de moarte, după ce a fost și maltratat de stăpânul care îi tăiase coada și coama. Proprietarul animalului nu recunoaşte însă nimic. 

“I-o tăiat și coada și coama, Doamne Maica Domnului, a vrut să-l omoare, ce frumos e, mi-e milă tare”, spune o bătrână care ține mânzul în brațe.

Mirel este un mânz de doar 4 zile, de care proprietarul, un bărbat din comuna Smulţi, județul Galați, a vrut sa scape cu orice preț. Motivul – să nu sugă lapte de la iapă şi să o slăbească. Omul acuzat nu recunoaşte însă nimic, deşi localnicii spun că acesta este recunoscut pentru fapte de cruzime împotriva animalelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share