Cu ce bucate se delectează regina și membrii familiei regale britanice de sărbători - Focus Prima TV

Cu ce bucate se delectează regina și membrii familiei regale britanice de sărbători

Casa Regală britanică ar putea părea predispusă la petreceri de Crăciun fastuoase – deține numeroase palate în care pot fi puși brazi norvegieni imenși, săli de petrecere fastuoase și numeroși angajați și bucătari pregătiți să pună la cale festinuri imense. Conform fostului bucătar de la Buckingham, însă, familia regală e destul de „plictisitoare” când vine vorba de masa de Crăciun, iar „festinul” regal din fiecare an este destul de auster.

2020 va fi un an diferit, în contextul pandemiei și al restricțiilor sanitare. Regina se află, în prezent, la castelul Windsor, iar regiunea se află într-un nivel de carantină ridicat, fapt ce nu ăi va permite să aibă oaspeți. Pe 1 decembrie, Palatul Buckingham a confirmat că și prințul consort va rămâne la Windsor. Astfel, prânzul tradițional de la Sandringham nu va mai avea loc în acest an, potrivit Digi24.

Obiceiurile culinare ale Elisabetei a II-a și ale familiei regale, de Crăciun

Darren McGrady a fost bucătarul personal al Reginei Elisabeta a II-a vreme de 15 ani. El a acompaniat-o în mai multe tururi în Australia și a gătit până acum și pentru cinci președinți americani. McGrady a lucrat și cu alți membri ai familiei regale.

Total
0
Shares
Total
0
Share