Cum a ajuns un român care muncește în Germania să dea în judecată statul. „Am băgat tot sufletul, toată speranța mea, toți banii mei” - Focus Prima TV

Cum a ajuns un român care muncește în Germania să dea în judecată statul. „Am băgat tot sufletul, toată speranța mea, toți banii mei”

Digi24

Un român care muncește de ani de zile în Germania se judecă de trei ani cu instituțiile statului de la noi. Bărbatul originar din județul Satu Mare și-a investit toate economiile într-o afacere construită în curtea familiei sale, dar s-a trezit cu mari bătăi de cap din cauza birocrației. Statul i-a solicitat un plan urbanistic de detaliu, fără ca acesta să fie necesar. Din această cauză, antreprenorul a dat în judecată primăria din comuna natală, prefectura și consiliul județean Satu Mare.

Marius Filip, reclamant: Am băgat tot sufletul, toată speranța mea, toți banii mei. Puteam să investesc în altă parte.

Marius Filip muncește în Germania din 2013. Acum câțiva ani a început construcția unui atelier auto în curtea părinților săi din  comuna Cămin, județul Satu Mare. Numai că în momentul în care a pregătit dosarul pentru eliberarea autorizației de funcționare, de la primărie i s-au solicitat documente peste documente.

Marius Filip, reclamant: Am depus dosarul pentru autorizația de funcționare a firmei și doamna secretară a considerat că nu este de ajuns ca firma să fie pe anexă gospodărească. Mi-a spus ca trebuie să facem schimbare de destinație pentru așa ceva și să trecem la atelier auto.

Total
0
Shares
Total
0
Share