Cum a evoluat numărul cazurilor COVID în școli în ultimele două săptămâni. Ministerul Educației: Se constată o tendinţă de scădere – Focus Prima TV

Cum a evoluat numărul cazurilor COVID în școli în ultimele două săptămâni. Ministerul Educației: Se constată o tendinţă de scădere

Numărul infectărilor cu COVID în rândul elevilor şi profesorilor din învăţământul preuniversitar a intrat pe o pantă descendentă, informează Ministerul Educaţiei, analizând evoluția cazurilor în perioada 15 martie – 1 aprilie.

La 1 aprilie, în școlile și liceele din țară erau confirmaţi cu COVID 2.610 copii/elevi şi 2.171 de cadre didactice şi personal nedidactic şi auxiliar, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației.

Cifrele sunt în scădere față de vârful intervalului, atins pe 26 martie, când erau confirmați pozitiv cu COVID 2.740 de copii/elevi şi 2.514 cadre didactice.

“Conform datelor transmise şi asumate de către unităţile de învăţământ preuniversitar şi inspectoratele şcolare judeţene, se constată o tendinţă de scădere a numărului de infectări cu COVID-19 atât în rândul elevilor, cât şi al personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”, transmite ministerul.

Total
0
Shares
Total
0
Share