Cum a fost înşelată o femeie din Alba Iulia cu peste 25.000 de euro prin metoda „accidentul“. Cine sunt autorii - Focus Prima TV

Cum a fost înşelată o femeie din Alba Iulia cu peste 25.000 de euro prin metoda „accidentul“. Cine sunt autorii

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au efectuat joi, 8 iulie, două percheziţii pentru documentarea activităţii infracţionale a cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 38 de ani, bănuiţi de înşelăciune, prin metoda „Accidentul”, care sunt încarceraţi într-un penitenciar.

Din cercetări a reieşit că, în seara de 9 iunie a.c., ar fi apelat, din penitenciar, o femeie, de 72 de ani, din Alba Iulia, sub pretextul că ar fi reprezentanţi ai unui spital, iar fiica acesteia ar fi fost victima unui accident rutier grav şi i-ar fi solicitat 24.000 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.   Pentru a determina femeia să le ofere banii, unul dintre bărbaţi şi-ar fi schimbat tonalitatea vocii şi ar fi susţinut este fiica victimei, confirmându-i cele prezentate, motiv pentru care aceasta a dat curs solicitării şi a înmânat, unor persoane, care s-au prezentat la domiciliul ei, 25.246 de euro.   Pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale, ieri, 8 iulie, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziţii domiciliare, în judeţele Constanţa şi Caraş-Severin, în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite mijloace de comunicaţii.

Total
0
Shares
Total
0
Share