Cum a salvat un polițist un bărbat care a anunțat pe Facebook că își aruncă în aer apartamentul și se sinucide – Focus Prima TV

Cum a salvat un polițist un bărbat care a anunțat pe Facebook că își aruncă în aer apartamentul și se sinucide

Comandantul Poliției din Câmpulung Muscel a luat în serios un mesaj postat pe Facebook de un localnic prin care acesta spunea că are de gând să se sinucidă și să arunce în aer apartamentul în care locuiește.

S-a dus personal acasă la bărbatul care își anunțase intențiile pe rețeaua socială și reușit să-l convingă să revină la sentimente mai bune. Ulterior, același bărbat a postat un alt mesaj prin care își exprima recunoștința că strigătul lui de disperare chiar a fost ascultat.

Gestul polițistului din Câmpulung Muscel a fost apreciat și într-o postare de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul-șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel, imediat ce a aflat, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul.
Îl cunoștea. În urmă cu câteva luni, îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale.

Acum, același bărbat era îngrijorat de pierderea locuinței. Din cauza reducerii indemnizației de revoluționar, susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare.

Total
0
Shares
Total
0
Share