Cum ajung rușii să își declare dragostea pentru Putin: obligați de patron sau păcăliți că aniversează bătălia de la Stalingrad – Focus Prima TV

Cum ajung rușii să își declare dragostea pentru Putin: obligați de patron sau păcăliți că aniversează bătălia de la Stalingrad

Manifestații pline de veselie, dans și cântece patriotice în mai multe orașe din Rusia. Conducerea unei companii de comerț online din Ekaterinburg a vrut să își exprime sprijinul pentru Vladimir Putin printr-o metodă mai puțin obișnuită: a organizat un flashmob la care au participat mii de angajați, fie din admirație față de președintele rus, fie obligați de patron. Un marș similar a existat și în Volgograd, acolo unde participanții au fost păcăliți că aniversează bătălia de la Stalingrad, scrie The Moscow Times.

În clipurile devenite virale pe rețelele sociale, participanții la flashmob-ul din Ekaterinburg sunt văzuți aplaudând, dansând și cântând în timp ce flutură steagurile rusești.

Pentru a fi și mai evident pentru cine s-au adunat toți oamenii prezenți, manifestanții au fost puși să se alinieze astfel încât, privit de sus, grupul să formeze mesajul „Putin este președintele nostru”.

Total
0
Shares
Total
0
Share