Cum s-ar putea rezolva problema gropilor din București. Avertismentul specialiștilor în siguranță rutieră – Focus Prima TV

Cum s-ar putea rezolva problema gropilor din București. Avertismentul specialiștilor în siguranță rutieră

Capitala României a devenit un labirint pentru șoferi după ce gropile au împânzit principalele artere. Sezonul rece a lăsat urme vizibile în drumuri, în vreme ce responsabilii nu se grăbesc să acopere craterele periculoase. Specialiștii în siguranță rutieră spun că atât timp cât problemele de infrastructură nu sunt trecute în procesele verbale după accidente, nimeni nu se va grăbi să facă drumurile mai sigure.

Nici nu a trecut bine sezonul rece că problemele au și apărut în București. Peste tot șoferii au de evitat capcanele de pe șosea, iar specialiștii spun că efectele pot fi extrem de periculoase.

Sorin Ene, pilot: Au devenit adevărate cratere fără niciun fel de exagerare. Sunt două aspecte foarte importante negative. Unul, care ține de siguranța circulației tuturor participanților la trafic, șoferi, bicicliști. Nici nu îți trebuie viteză foarte mare când ai dat într-o groapă tot ce înseamnă sistem de direcție, care face parte din elementele de siguranță pot ceda și se pot rupe instantaneu motiv pentru care dinamica mașinii are de suferit, mașina este imposibil de controlat, iar impactul inevitabil.

Specialiștii în siguranță rutieră spun că problema gropilor riscă să rămână una fără rezolvare pe termen lung.

Total
0
Shares
Total
0
Share