Cum s-au căsătorit, până la urmă, doi tineri separați de inundațiile cumplite din Australia. Povestea din spatele fotografiei – Focus Prima TV

Cum s-au căsătorit, până la urmă, doi tineri separați de inundațiile cumplite din Australia. Povestea din spatele fotografiei

Când Kate Fotheringham i-a promis viitorului ei soț că nu va întârzia la ceremonia de nuntă, nu și-a putut imagina că un dezastru natural îi va zădărnici planurile.

Sâmbătă dimineață, Kate s-a trezit într-un coșmar, pentru apele care au inundat o parte din New South Wales, Australia, au blocat-o în casa părinților ei, lângă orașul Wingham.

După o noapte nedormită, Kate a privit pe fereastră înainte de a se lumina și a crezut că afară este o ceață deasă, dar când a răsărit soarele și-a dat seama că, de fapt, apa înconjurase casa și scufundase singurul pod care făcea legătura cu orașul. Iar la ora 15:00 trebuia să se căsătorească, potrivit The Guardian.

Au fost necesare trei luni pentru a planifica nunta, 12 ore pentru a ajunge în iad și alte șase ore pentru a face să fie, totuși, posibilă”, a spus Kate.

Tânăra mireasă a mai spus că a avut o cădere nervoasă și a plâns atunci când a văzut dezastrul care amenința să-i strice ziua nunții. Dar și-a revenit și s-a implicat în planificarea unei operațiuni logistice complexe, pentru ca toată familia izolată să ajungă la timp la ceremonie.

Total
0
Shares
Total
0
Share