Cum și-a sărbătorit Salma Hayek aniversarea de 55 de ani - Focus Prima TV

Cum și-a sărbătorit Salma Hayek aniversarea de 55 de ani

Salma Hayek a împlinit 55 de ani și ne-a surprins cu o fotografie direct de pe plajă, pe care a publicat-o pe contul său de Instagram – câștigătoarea de la Globurile de Aur arată spectaculos într-un costum de baie albastru, cu un peisaj de vis în spate.

„La mulți ani mie la 55 de ani, aștept cu nerăbdare noile aventuri #recunoscătoare”, a adăugat vedeta în descrierea postării.

Înainte să împlinească frumoasa vârstă, Salma Hayek a venit în iunie la emisiunea Red Table Talk și a vorbit deschis despre vârstă, menopauză și despre cum femeile nu au termene de expirare. „Poți să fii tare la orice vârstă. Poți să te ții pe picioarele tale la orice vârstă. Poți să visezi la orice vârstă. Poți să fii romantic la orice vârstă”, le-a spus ea gazdelor Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris.

„Avem dreptul să fim iubite pentru cine suntem, în locul în care suntem”, a continuat Hayek. „Nu suntem aici doar să facem copii, doar să le dăm urmași bărbaților. Nu suntem aici doar ca să îi servim pe toți iar când copiii pleacă… e aproape ca și cum atunci când ovulele expiră, îți expiră și ție timpul ca femeie.”

Total
0
Shares
Total
0
Share