Dan Barna propune un parteneriat cu BOR pentru campania de vaccinare. “Credeam că am scăpat, realitatea ne arată că vom avea un val 4” - Focus Prima TV

Dan Barna propune un parteneriat cu BOR pentru campania de vaccinare. “Credeam că am scăpat, realitatea ne arată că vom avea un val 4”

Vicepremierul Dan Barna a anunțat, luni, după ședința conducerii USR-PLUS, că va propune în ședința de Guvern un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română (BOR) pentru a transmite un mesaj “pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important este să ne vaccinăm”. Acesta a spus: “credeam că am scăpat, realitatea din jur ne arată că vom avea un val patru”.

„Am sperat cu toții, cifrele până nu demult din această vară au transmis un fals sentiment de siguranță legat de faptul că am fi scăpat de pandemie. Ne uităm în jur și vedem că valul patru, despre care se vorbea doar teoretic, devine o realitate în toate țările din jurul nostru cu fiecare zi care trece. E foarte clar că și în România cifrele vor începe să crească.

Total
0
Shares
Total
0
Share