Dăncilă îl acuză pe Ciolacu că a provocat demiterea guvernului PSD: M-a trădat la moțiune. El a dirijat planul – Focus Prima TV

Dăncilă îl acuză pe Ciolacu că a provocat demiterea guvernului PSD: M-a trădat la moțiune. El a dirijat planul

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au provocat căderea guvernului Dăncilă. Declarația a fost făcută la Antena 3 de fosta șefă a social-democraților. În plus, Viorica Dăncilă i-a acuzat pe cei doi de o înțelegere cu partidele de dreapta, spunând că au pus umărul la învestirea guvernelor Orban 1 și 2.

„Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Oprișan, Dragoș Benea au avut un plan de a prelua partidul. Mi-au cerut demisia de la șefia PSD după ce a trecut moțiunea de cenzură”, a spus Viorica Dăncilă.

„Paul Stănescu a trădat din prima clipă. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea (luna mai 2019), Stănescu a venit la mine și a spus că trebuie să demisionez din funcția de premier. El voia să preia partidul. I-am explicat că nu pot face acest lucru, am o responsabilitate față de țară, aveam președinția rotativă a UE (…) Paul Stănescu mi-a spus că nu trebuia să candidez la alegerile prezidențiale, ca să intre Dan Barna în turul 2 și să câștige alegerile. Nu îmi explic de ce”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Total
0
Shares
Total
0
Share