Dar din dar se face rai - Focus Prima TV

Dar din dar se face rai

Hainele, mobila și electrocasnicele pe care nu le mai folosiți, dar care sunt în stare bună, pot ajunge acum mai ușor la oameni care au mare nevoie de ele. În București a fost deschis primul centru de economie circulară din țară. Este deschis de luni până sâmbătă, pe Calea Plevnei și puteți merge să donați. Preveniți astfel risipa și aduceți un zâmbet pe buzele cuiva. Mamele singure, victimele violenței domestice, persoanele fără adăpost, precum și familiile cu greutăți financiare sunt beneficiarii donațiilor.

Ștefania a crescut până la 18 ani în sistemul de protecție de stat, mai întâi într-o familie maternală, iar apoi la centrul de plasament. Ca adult, și-a dorit mai presus de orice o familie. Băiețelul ei s-a născut însă cu o malformație la inimă.

Problemele de sănătate ale copilului presupun cheltuieli greu de acoperit. Așa că hainele și jucăriile donate au fost bine primite.

În București a fost deschis recent un centru de economie circulară, unde puteți dona lucrurile pe care nu le mai folosiți. Familii precum cea a Ștefaniei se vor putea bucura de ele.

Florentina a venit să doneze haine care au aparținut mamei sale.

Foarte important este să aduceți lucruri nedeteriorate, de care cei aflați în nevoie să se poată într-adevăr bucura.

Centrul de economie circulară este situat în Calea Plevnei, nr.98. Și este deschis de luni până sâmbătă, de la 10
dimineața la 8 seara

Total
0
Shares
Total
0
Share