De ce a fost condamnată cu executare femeia care a încasat un milion de euro spunând că îl poate influenţa pe Emil Boc - Focus Prima TV

De ce a fost condamnată cu executare femeia care a încasat un milion de euro spunând că îl poate influenţa pe Emil Boc

Tribunalul Bucureşti a motivat sentinţa prin care Vanessa Amal Youness, iubita fostului şef al DIPI Gelu Olteanu, a fost condamnată la trei ani închisoare cu executare, acuzată fiind că a primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă Emil Boc pentru atribuirea licenţelor Microsoft.

Tribunalul Bucureşti a pronunţat la finalul lunii mai o primă sentinţă în dosarul de trafic de influenţă în care a fost trimisă în judecată Vanessa Amal Youness, în dosarul Microsoft. Vanessa Amal Youness a fost trimisă în judecată în decembrie 2019, fiind acuzată că „în perioada februarie – august 2011 a pretins şi ulterior a primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro, promiţând că va interveni pe lângă un înalt demnitar (n.r. premierul de la acea vreme, Emil Boc) în vederea aprobării unor documente ce priveau licenţele IT pentru produse utilizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în şcoli”.

Total
0
Shares
Total
0
Share