De la animal de companie la coleg de birou - Focus Prima TV

De la animal de companie la coleg de birou

O instituție publică din România a găsit metoda ideală de a spori eficiența angajaților, dar și de a deveni mai prietenoasă cu cei care-i calcă pragul. Aceștia pot veni zilnic la birou însoțiți de animalul lor de companie. Este cea mai bună terapie antistres, iar în felul acesta își arată și dragostea și respectul față de semenii necuvântători.
Ideea este foarte populară în multe companii din lume și începe să fie adoptată tot mai des și la noi în țară.

El este Diego. Unul dintre cei mai fideli angajați pe care i-am găsit la Consiliul Județean. În fiecare dimineață își intâmpină bucuros colegii de birou și…se ocupă de comunicarea cu publicul și trebuie să spunem că face o treabă foarte bună.

Spike este cel mai nou membru al echipei. A venit numai de o săptămână și se descurcă de minune. Parteneră îi este… stăpâna lui, Andreea.

Firmele care au implementat politici prietenoase cu animalele de companie au observat că angajații socializează mai bine când au animale prin preajmă iar randamentul este și el bun..

După o viață chinuită, abandonată pe stradă și bolnavă, cățelușa Stela a fost salvată de angajații instituției. Acum
își petrece toată ziua în birourile din clădire. Știe fiecare când vine la lucru și cum să-i bucure pe toți.

În plus…la Consiliul Județean Ilfov, există un spațiu unde stau provizoriu animalele fară stăpân, găsite
pe stradă.

Protecția animalelor din cadrul Consiliului Județean Ilfov speră să fie un exemplu și pentru celelalte instituții publice din țară și în cel mai scurt timp șă adopte un mod de lucru pet friendly. Și la Neamț a fost adoptată aceeași politică vis-a vis de animale. Sunt dealtfel singurele instituții din România în care angajații pot să vină la serviciu cu animalul de companie, fie el cățel sau pisică

Total
35
Shares
Total
35
Share