De luni se redeschid restaurantele – Focus Prima TV

De luni se redeschid restaurantele

De luni se redeschid restaurantele în Capitală. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis astăzi redeschiderea mai multor activități economice, în ciuda faptul că ministrul Sănătății a cerut menținerea restricțiilor. Cinematografele, teatrele, sălile de spectacol și restaurantele vor funcționa la o capacitate de 30%.

Așadar sălile de spectacol, teatrele și cinematografele din București pot primi de luni spectatori, iar restaurantele, barurile și sălile de jocuri de noroc se vor redeschide. Totul însă va fi limitat.

Restaurantele se pregăteau însă pentru redeschidere începând din acest weekend, însă Comitetul Muncipal pentru Situații de Urgență a decis să amâne.

Relaxările din București vin în aceeași zi în care ministrul Sănătății a cerut menținearea restricțiilor. Vlad Voiculescu a trimis o scrisoare comitetului municipal prin care a precizat că aceste măsuri de ralaxare reprezintă un risc major.

Autoritățile îndeamnă pe toată lumea să fie prudentă și să nu se relaxeze pentru că altfel ar putea să se ajungă, din nou, în scenariul roșu

Total
0
Shares
Total
0
Share