De sărbători, bunătatea nu este în carantină – Focus Prima TV

De sărbători, bunătatea nu este în carantină

Bunătatea nu e în carantină. Asta spun membrii unei organizații caritabile din Timișoara, care au continuat și în această iarnă o tradiție începută în urmă cu 6 ani, aceea de a oferi daruri copiilor sărmani. Aproape 60 de micuţi, din întreg judeţul Timiş au primit un sac plin cu cadouri. De la rechizite, haine călduroase şi până la dulciuri. Pentru unii dintre ei, lucrurile primite astăzi sunt singurele cadouri de Sărbători.

17 familii din Timiş, fără posibilităţi materiale şi cu poveşti triste de viaţă, au primit cadouri de la membrii unei organizaţii de voluntariat. Pentru că le place să-i ajute pe semenii din comunităţile în care locuiesc, aceştia au strâns, timp de câteva săptămâni, alimente, jucării, cărţi, rechizite, precum şi haine şi multe dulciuri.

Voluntarii și-au propus să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie, la copiii aflați în situații limită, la familii care nu își pot permite să le cumpere dulciuri și jucării și, cu atât mai puțin, rechizite.

Frumos ambalate și cu numele fiecărui copil înscris pe ele, cadourile au fost încărcate în mașinile voluntarilor, iar apoi aceștia au plecat spre familia aleasă să primească darurile de sărbători.

Total
0
Shares
Total
0
Share