Decesul lui Bobby Brown Jr., asociat consumului de fentanil, potrivit raportului final al autopsiei – Focus Prima TV

Decesul lui Bobby Brown Jr., asociat consumului de fentanil, potrivit raportului final al autopsiei

Decesul lui Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, care a murit subit anul trecut, a fost asociat consumului de fentanil, au confirmat luni oficialii americani, citaţi de DPA.

Fiul cântăreţului Bobby Brown, solistul grupului New Edition, a fost găsit decedat la vârsta de 28 de ani în locuinţa sa din Los Angeles, pe 18 noiembrie 2020.

Cauza oficială a morţii sale a fost “efectul combinat al consumului de alcool, cocaină şi fentanil”, iar decesul lui a fost considerat “accidental”, au precizat medicii legişti din Los Angeles în raportul final al autopsiei, publicat luni în Daily News.

Acel raport de 15 pagini precizează că Bobby Brown Jr. a băut tequila, a consumat trei linii de cocaină şi a “împărţit” o tabletă de Percocet cu un prieten în timpul unei petreceri care a început pe 17 noiembrie şi a durat până pe 18 noiembrie.

Deocamdată nu se ştie dacă acea tabletă de Percocet era una falsificată şi îmbibată cu fentanil, dar Poliţia americană a stopat publicarea primului raport al autopsiei, fapt care sugerează deschiderea unei cercetări penale.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share