Deprimat și negrațiat, Șamanul QAnon se plânge că a fost „păcălit” de Donald Trump: „Ne-a invitat să mergem la Capitoliu alături de el” – Focus Prima TV

Deprimat și negrațiat, Șamanul QAnon se plânge că a fost „păcălit” de Donald Trump: „Ne-a invitat să mergem la Capitoliu alături de el”

Bărbatul cunoscut cu pseudonimul „Șamanul QAnon”, unul dintre participanții la Asaltul de la Capitoliu, instigat de Donald Trump în data de 6 ianuarie, spune că se „păcălit” de fostul președinte, în contextul în care Trump a refuzat să-l grațieze după ce i-a cerut public acest lucru, scrie The Independent.

Al Watkins, avocatul lui Jake Angeli, spune că clientul său „regretă foarte foarte mult faptul că s-a lăsat păcălit de președinte”. Declarația a fost făcută pentru un post de televiziune local.

„Regretă nu doar că a fost păcălit de președinte, dar și de faptul că a fost pus în situația să ia decizii pe care nu ar fi trebuit să le ia. Cât despre clientul meu, tipul cu coarne și blană, cu meditația și cu mâncarea organică… Nu putem pur și simplu să fluturăm o baghetă magică și să-i catalogăm pe toți oamenii aceia de pe 6 ianuarie în același fel”, a mai spus avocatul care îl consideră pe Donald Trump complet vinovat de Asaltul de la Capitoliu:

„Să ne aducem aminte de toate lunile de minciuni repetate, de falsități, de hiperbole și de insinuări ale președintelui, toate menite să inflameze, să înfurie și să motiveze. Președintele nostru i-a invitat pe acești oameni, ca președinte, să meargă la Capitoliu alături de el”.

Total
0
Shares
Total
0
Share