Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din AUR. „A omis să prezinte că este urmărit penal și condamnat pentru vătămare corporală” – Focus Prima TV

Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din AUR. „A omis să prezinte că este urmărit penal și condamnat pentru vătămare corporală”

Sursa: Facebook

Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din Alianța pentru Unirea Românilor, iar senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără sprjin politic din partea AUR, în urma ședinței de miercuri a Biroului Național de Conducere al partidului.

„Excluderea dlui Mihai Lasca din partid. La momentul includerii sale pe listele de candidați AUR, Mihai Lasca a omis să prezinte conducerii partidului faptul că este urmărit penal pentru organizare de grup infracțional și este condamnat penal pentru vătămare corporală. Trecut său de natură infracțională și comportamentul nesincer în raport cu colegii de partid îl fac pe domnul Lasca să fie incompatibil cu principiile și valorile AUR. Începând cu data prezentei decizii, domnia sa își va exercita mandatul de deputat în afara grupului AUR”, se arată într-un comunicat al partidului.

Total
0
Shares
Total
0
Share