Desfigurat de o haită de maidanezi - Focus Prima TV

Desfigurat de o haită de maidanezi

Caz șocant în Iași! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de o haită de câini maidanezi. Bărbatul mai avea doar câteva sute de metri până acasă, când animalele l-au doborât la pământ. Omul și-a pierdut și o ureche. Norocul a făcut ca mai mulți vecini să îi audă strigătele și să îl salveze. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Traumatizat, bărbatul de 65 de ani povestește cu greu momentele prin care a trecut. Din cauza rănilor grave, provocate de mușcăturile câinilor, va avea nevoie de multe zile de spitalizare. A rămas fără o ureche și cu cicatrici pe corp pentru restul vieții. Totul s-a întâmplat când se întorcea acasă, de la fratele său.

Salvarea a venit de la mai mulți vecini care i-au auzit strigătele. Aceștia l-au dus la spital. Oamenii din zonă se plâng și ei de câinii tot mai mulți și spun că le este frică să mai treacă pe acolo.

După ce a primit îngrijiri, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase, unde i-a fost administrat vaccinul antirabic.

În zilele următoare, bărbatul urmează să fie supus unor noi intervenții chirurgicale.

Total
14
Shares
Total
14
Share