Destinația anului 2021 - Focus Prima TV

Destinația anului 2021

Emisiunea destinația anului aduce în atenție… 6 zone din România care vor fi explorate până la cel mai mic detaliu. Delta Dunării, Maramureșul sau Brăila sunt finalistele publicului, și tot publicul va alege și câștigătoarea. Însă, pe lângă toate acestea, exploratorii vor să le ofere românilor și inspirație pentru vacanțele lor.

O Românie așa cum nu ați mai văzut-o. O Românie cu locuri și oameni de poveste. 6 zone de la noi din țară se bat pentru titlul de destinația anului 2021.

Cele 6 destinații au fost alese prin votul publicului. Așa că 2 echipe de exploratori au străbătut la pas fiecare regiune, au filmat locuri de poveste și oameni senzaționali, totul pentru a aduce telespectatorilor frumusețea și măreția fiecărui loc.

Iar scopul nu este doar acela de a alege o destinație câștigătoare, ci și acela de a fi o inspirație pentru vacanțele
românilor la noi în țară.

Emisiunea va avea 7 ediții, iar în marea finală câștigătoarea va fi aleasă prin votul telespectatorilor și al juriului format din bloggeri de călătorie. Destiația anului debutează pe 17 iulie, de la ora 17:30. Tot atunci telespectaorii pot intra pe destinațiaanului.ro pentru a vota regiunea favorită.

Total
0
Shares
Total
0
Share