Dezastru pe șosele din cauza poleiului – Focus Prima TV

Dezastru pe șosele din cauza poleiului

Primul polei al anului a provocat probleme majore pe drumurile din judeţele din centrul ţării. Pe şoseaua de centură a Braşovului, 25 de maşini au fost implicate într-un uriaş carambol. Un eveniment similar a avut loc în Argeş.

Accidentele in lant, pe centrura de ocolire a orasului Brasov s-au produs putin dupa ora 7 si jumatate in acesta dimineata. Doar intr-un singur caz sase masini s-au ciocnit si drumul s-a blocat imedat.Mai apoi, au urmat si alte tamponari, spun soferii din pricina poleiului. Reprezentatii de la drumuri sustin ca au iesit in teren cu catev aore inainte ca aceste accidente sa iba loc.Spun ca au imprastiat antiderapaant insa, soferii sunt de vina pentru ca nu au adaptat viteza.In zona era si ceata lucru care aingreunat si mai mult din vizibilitate. Pagubele sunt destul de mari si la acesta ora insa se fac constatari…

În imaginile suprinse de mai mulți trecatori se vede dezastrul de pe centura ocolitoare a Brașovului.

În ciuda realităţii teribile, drumarii spun că și-au făcut datoria și spun că de vină pentru uriaşul carambol ar fi viteza excesivă.

Autoritățile fac și la această oră cercetări.

O situație similară a avut loc în dreptul localității argeșene Mihăiești unde două mașini s-au izbit izbit puternic pe fondul drumului alunecos.

Ca prin minune, toți cei implicați în accident au scăpat doar cu o sperietură.

Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pe drumul care leagă Piteştiul de Braşov.

Total
0
Shares
Total
0
Share