Dezlegare la cumpărături - Focus Prima TV

Dezlegare la cumpărături

Black Friday a debutat cum nu se putea mai bine. Pentru comercianți. Au fost vânzări duble față de anul trecut. Cel mai mare retailer online a vândut în doar 10 minute aproape 150 de mii de produse.

Electrocasnice, case, mașini, lingouri de aur sau produse cosmetice. Sunt doar câteva dintre cele mai căutate articole de Black Friday anul acesta. Vânzările au înregistrat valori record încă din primele minute, iar retailerii spun că s-au cumpărat cu 43% mai multe produse ca anul trecut.

La unul dintre cei mai mari retaileri, în primul minut de la deschiderea campaniei erau vândute deja peste 11 mii de produse. În total 148 de mii în doar 10 minute. În prima jumătate de oră erau vânzări de 142 de milioane de lei. Minutul de aur s-a înregistrat la ora 7 și 29 de minute, când au fost comandate 13.556 de produse în valoare de 6,2 miliaone de lei. Clienții au cumpărat de toate anul acesta.

În topul preferințelor se află cosmeticele, produsele pentru îngrijirea casei sau alcoolul și cafeaua. Fiecare client a comandat aproximativ 4 produse și a cheltuit în medie 1139 de lei. 58% dintre plăți au fost online.

La ora 8:00 se efectuau 3553 de tranzacții, reprezentând și minutul de aur pentru plățile online. Până la ora 15:00, erau deja vândute peste un milion și jumătate de produse în valoare de 458 de milioane de lei doar la un singur retailer.

Total
0
Shares
Total
0
Share