Dezvăluirile fostei iubite a lui Maradona au mișcat toată Argentina, de la ”gelozia bolnavă” la teste falsificate și cocaină – Focus Prima TV

Dezvăluirile fostei iubite a lui Maradona au mișcat toată Argentina, de la ”gelozia bolnavă” la teste falsificate și cocaină

Argentinienii continuă să descopere noi informații după ce idolul lor Diego Armando Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie. Laura Cibilla, o fostă chelneriță dintr-un club din Buenos Aires, a făcut dezvăluiri despre viața ei alături de ”El Dios”.

Laura l-a cunoscut pe Maradona în 1998, când avea 21 de ani, și a fost într-o relație cu acesta timp până în 2000. Invitată în emisiunea jurnalistei Nancy Dure, Cibilla a făcut o serie de afirmații care au lăsat fără cuvinte telespectatorii.

Potrivit Laurei, din aventura ei cu Diego Maradona s-a născut un copil, care nu a fost însă niciodată recunoscut de ”El Pibe de Oro”. Testul de paternitate ar fi avut rezultat negativ pentru că Maradona l-a falsificat.

”Am deschis procesul pentru paternitate când fiul meu avea șapte ani. Diego n-a venit la prima înfățișare, nici la a doua. La a treia n-am fost eu. Într-o zi m-a sunat avocatul meu, era cu Diego. Sora mea l-a luat pe fiul meu de la școală, el era în clasa a doua. Am mers la proces și era multă lume în sală. Diego mi-a spus că testul ADN este negativ. Atât a însemnat iubirea mea pentru el… Niciodată nu am suferit o asemenea rușine.Eu nu am mai fost cu nimeni, în nicio relație, după ce m-am despărțit de Maradona. Simt că a falsificat testul ADN, dar asta este. Nu am mai vorbit niciodată cu el, de atunci”, a povestit Laura Cibilla.

Total
0
Shares
Total
0
Share