Dictatorii se fac de râs - Focus Prima TV

Dictatorii se fac de râs

Digi24

Se laudă cu armament de ultimă generație, net superior dușmanilor, dar în realitate este exact pe dos. Vladimir Putin
s-a lăudat cu un câine robot capabil să lanseze grenade antitanc! În fapt, mașinăria poate fi cumpărată de oricine,
online, pentru o sumă modestă. Și în Belarus, președintele Lukașenko tocmai voia să se laude cu un nou model de
motocicletă când în fața camerelor a aflat că toate piesele acesteea sunt produse în China. Filmarea face deja deliciul
internetului.

Un câine robot cu un lansator de grenade antitanc în spinare a fost prezentat în fața liderului de la Kremlin la o expoziție
de armament de la Moscova. Exact în plină invazie a lui Vladimir Putin în Ucraina.
Numai că imaginile au fost analizate de publicația de specialitate occidentală The Drive, iar rezultatul arată că acest câine robot îmbrăcat în costum tactic este de fapt un robot bionic produs în China ce poate fi cumpărat de pe un site comercial ultracunoscut. Și numai pentru 3700 de dolari. Costumul ninja cu care este imbracat câinele rusesc maschează de fapt originalul…chinezesc.

Expoziția a fost prezentată cu fastul propagandei ruse. Atracția- robotul ninja nu se știe de fapt dacă este capabil să ochească sau să tragă cu respectivul lansator de grenade antitanc. Și aceasta, chiar dacă Vladimir Putin se laudă cu armamentul său pe care îl consideră superior celui occidental.

O anchetă a agenției Reuters dezvăluie că pe frontul din Ucraina rușii au folosit armament cu sute de tipuri de componente occidentale.

Un alt lider și un înfocat susținător al regimului de la Moscova, președintele Belarusului Aleksandr Lukașenko s-a făcut de râs la o expoziție unde i se prezenta o motocicletă produsă autohton. În timp ce era filmat punând întrebări, Lukașenko a aflat că… piesele motociletei erau toate produse în China.

În urma vizitei, președintele dictator a dat ordin ca directorul întreprinderii să fie schimbat.

Total
0
Shares
Total
0
Share