Din cauza petardelor au ajuns la spital - Focus Prima TV

Din cauza petardelor au ajuns la spital

Noaptea dintre ani nu a trecut fără incidente! Unui gorjean i-a explodat o petardă în față și a ajuns la spital. Alt copil, din Constanța, s-a ales cu o arsură abdominală, tot din cauza unei pocnitori. Un oltean a rămas fără un ochi după ce a băgat o petardă într-o țeavă. Iar un bărbat din Fălticeni a murit în casă, din cauza unei țigări nestinse. Medicii au primit zeci de pacienți și la spitalul de Urgențe, din Iași.

A fost o gardă plină la trecerea dintre ani pentru medicii de la spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași.

Nici Galațiul nu a fost lipsit de incidente. Un bărbat, de 76 de ani, a ajuns la spital după ce i-a explodat o petardă în mână. Gălățeanul a aruncat pocnitoarea pe geam, numai că fereastra avea plasă, așa că pocnitoarea a ricoșat și i-a bubuit în mână. Tot în noaptea dintre ani, un bărbat din Fălticeni a murit întrun incendiu care i-a cuprins casa.

Incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, de la jarul unei țigări nestinse, fiind posibil ca proprietarul să fi adormit cu țigara aprinsă.


În Constanța, trei persoane au ajuns la spital, printre care și un copil de 3 ani. Acesta a fost rănit de o petardă. A suferito arsură abdominală.

Total
0
Shares
Total
0
Share