Directorul STB: Greva e ilegală, cer în instanță suspendarea ei. Un șofer a ieșit pe traseu, a fost sunat de sindicaliști și s-a întors - Focus Prima TV

Directorul STB: Greva e ilegală, cer în instanță suspendarea ei. Un șofer a ieșit pe traseu, a fost sunat de sindicaliști și s-a întors

Directorul Societății de Transport București (STB), Adrian Criț, a declarat joi dimineață, în contextul grevei spontane a șoferilor, că liderii de sindicat au speculat anumite aspecte și nu au luat în calcul situația reală. El a făcut apel la angajați să își respecte obligațiile din contract și să iasă pe traseu. Totodată, Criț a subliniat că greva este ilegală și că va cere în instanță suspendarea acțiunii de protest.

Angajații noștri au contract colectiv de muncă valabil, au drepturile respectate și trebuie să își îndeplinească obligațiile.

Vehiculele sunt mai curate, respectă programul de transport. Am deplasat proceduri de achiziție pentru vehicule electrice și infrastructură de cale de rulare. Condițiile de muncă sunt îmbunătățite.

Total
0
Shares
Total
0
Share