Discuții halucinante la ușa morgilor: „Îi lasă să moară pe cei nevaccinați! Ia să vină unul vaccinat, să vedeți, toate atențiile pe el” - Focus Prima TV

Discuții halucinante la ușa morgilor: „Îi lasă să moară pe cei nevaccinați! Ia să vină unul vaccinat, să vedeți, toate atențiile pe el”

România se menține în topul statelor cu cele mai multe decese din cauza COVID, dar înaintea noastră se află țări cu populații mult mai mari. Medicii completează pe bandă rulantă certificate de deces, morgile au devenit neîncăpătoare, nu mai sunt locuri nici în cimitire. Dramele acestei perioade sunt nemaiîntâlnite pentru România ultimelor decenii. 

„Lucrez în anatomie patologică de peste 25 de ani. Niciodată nu am văzut așa ceva”, mărturisește medicul Sabrina Zurac.

„Ne roagă sau lasă aici trupul mai multe zile până reușesc să se organizeze ca să facă cele necesare pentru a-l înmormânta creștinește. Este dramatic ce vedem. Este incredibil. Este cutremurător să vezi cum o mamă trebuie să-și îngroape într-o săptămână doi băieți și dacă pentru primul a găsit bani, pentru al doilea nu găsește”, mărturisește dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București.

Total
0
Shares
Total
0
Share