Disperate să se vaccineze – Focus Prima TV

Disperate să se vaccineze

Dorința de se vaccina cât mai rapid pentru COVID este atât de mare încât mulți, bogați sau săraci, sar peste rând. Astăzi, ministrul Sănătății din Argentina a demisionat după ce a facilitat prietenilor săi imunizarea chiar în sediul ministerului pe care îl conduce, în vreme ce Statele Unite două femei au s-au deghizat în bunicuțe pentru a fi injectate cu cea de-a doua doză a serului împotriva noului coronavirus.

Cele două femei din imagini, în vârstă de 34 și respectiv 44 de ani, au fost demascate de autorități chiar în momentul în care s-au prezentat la un centru medical pentru a face rapelul vaccinului pentru coronavirus. Deghizate în bunicuțe, ele sau lovit de această dată de un medic vigilent. Acesta a observat că datele de naștere nu corespund cu cele folosite la înregistrarea pentru vaccinare.

Cu orice preț au vrut să se vaccineze și mai mulți apropiați ai ministrului Sănătății din Argentina. Scandalul a ieșit la iveală după ce un jurnalist a recunoscut public că s-a numărat printre cei imunizați chiar în sediul ministerului fără a avea nicio programare. A urmat imediat o scrisoare de demisie din partea ministrului adresată șefului statului argentian.

Fenomenul vaccinărilor ilegale a fost relatat și de presa canadiană .Recent, un milionar și soția au fost amendați după ce s-au imunizat într-o mică comunitate aflată aproape de cercul polar, a cărei populație avea prioritate la vaccinare. Cei doi au zburat acolo cu avionul personal și au pretins că sunt muncitori la un motel din zonă.

Total
0
Shares
Total
0
Share