Distracție și voie bună la WINE FESTIVAL - Focus Prima TV

Distracție și voie bună la WINE FESTIVAL

Cele partru zile ale Festivalului de Vin și Gastronomie de la Cluj-Napoca au adunat în orașul de pe Someș mii de oameni. Atmosfera boemă, muzica bună și sortimentele de vin atent alese i-au făcut pe vizitatori să plece cu greu de la festival. Iar Mircea Dinescu și Antonio Pasarelli au pregătit surprize gastronomice pe gustul tuturor.

Ultima seară a festivalului de Vin și Gastronomie a umplut până la refuz Parcul Central din Cluj Napoca. Fie că au vrut să se relaxeze, să se distreze, să câștige premii sau să socializeze, oamenii veniți din toate colțurile țării s-au bucurat de atmosfera incendiară. Momentele de live cooking au făcut furori. Mircea Dinescu și Antonio Pasarelli i-au încântat pe gurmanzi cu preparate care mai de care mai interesante.

Atmosfera boemă și sortimentele de vinuri atent selectatate au făcut şi ele casă bună. Printre miile de participanți s-au aflat și turiști veniți de peste hotare.

Pe lângă degustările de vin și momentele de live cooking, festivalierii au putut participa și la diverse concursuri organizate la standul Prima TV. Distracția a fost la cote maxime, iar participanții au plecat acasă cu premii, dar și cu multe amintiri.

Total
1
Shares
Total
1
Share