Doi bărbaţi din Borleşti, condamnaţi la închisoare după ce au omorât în bătaie un localnic, încarceraţi de poliţişti – Focus Prima TV

Doi bărbaţi din Borleşti, condamnaţi la închisoare după ce au omorât în bătaie un localnic, încarceraţi de poliţişti

Doi bărbaţi din localitatea Borleşti, condamnaţi la închisoare după ce au omorât în bătaie un localnic, au fost încarceraţi de poliţişti, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Ce doi, cu vârsta de 20, respectiv 45 de ani, au fost condamnaţi la pedepse 3, respectiv 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte.

“În fapt, la data de 23 martie 2018, în timp ce bărbaţii în cauză se aflau într-un atelaj hipo pe o stradă din localitatea Borleşti, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict izbucnit spontan, ar fi lovit persoana vătămată cu pumnii şi picioarele în zona capului şi abdomenului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Tânărul a fost condus de poliţişti la Centrul de Detenţie Brăila-Tichileşti iar bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Bacău.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share