Doi cardinali de la Vatican, apropiați ai papei Francisc, testați pozitiv cu Covid-19 – Focus Prima TV

Doi cardinali de la Vatican, apropiați ai papei Francisc, testați pozitiv cu Covid-19

Doi cardinali de la Vatican, dintre care unul care își petrece majoritatea timpului ajutându-i pe oamenii fără adăpost din Roma, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, a declarat o sursă din Cetatea Vaticanului pentru Reuters, informează Agerpres.

Cardinalul polonez Konrad Krajewski, în vârstă de 57 de ani, care gestionează acțiunile de caritate ale papei Francisc, a fost internat în spital pentru a primi tratament împotriva pneumoniei.

Cardinalul italian Giuseppe Bertello, în vârstă de 78 de ani, guvernatorul Cetăţii Vaticanului, a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi se află în autoizolare la locuinţa sa de la Vatican, a precizat sursa citată.

Până în acest moment nu se știe clar dacă vreunul dintre ei a participat  la evenimentul de luni, în cadrul căruia membrii administraţiei centrale a Vaticanului, cunoscută sub numele de Curia, s-au întâlnit cu papa Francisc.

De asemenea, deocamdată nu există o confirmare oficială din parte Vaticanului în legătură cu rezultatele testelor celor doi cardinali.

Total
0
Shares
Total
0
Share