Doi copii s-au înecat într-un heleşteu în timp ce încercau să-și scoată mingea din apă – Focus Prima TV

Doi copii s-au înecat într-un heleşteu în timp ce încercau să-și scoată mingea din apă

Doi copii, de 9 şi 11 ani, s-au înecat, duminică seara, într-un heleşteu din satul Răcarii de Sus, judeţul Dolj, după ce ar fi încercat să scoată din lac o minge cu care se jucau, informează Agerpres.

Potrivit IPJ Dolj, heleşteul se află în extravilanul satului, pe o proprietate privată, iar duminică seara cei doi copii s-au jucat cu o minge în apropierea lacului şi la un moment dat au intrat în apă pentru scoate mingea care le căzuse şi nu au mai putut ieşi.

“Copiii s-ar fi jucat cu o minge, care ar fi căzut în lac. Unul din ei ar fi încercat să scoată mingea şi ar fi căzut, iar celălalt ar fi încercat să îl scoată şi a căzut şi el. Heleşteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată şi este prevăzut cu indicatoare de avertizare. De asemenea, la faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai ISU Dolj (un echipaj SMURD şi o autospecială de pompieri) precum şi o autospecială SAJ Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a celor doi minori. Ulterior aceştia au fost transportaţi la spital, dar manevrele de resuscitare efectuate au fost, din păcate, fără rezultat, fiind declarat în cursul nopţii trecute decesul celor doi minori”, a informat IPJ Dolj.

Total
0
Shares
Total
0
Share