Doi puști de 12 ani din SUA au câștigat o avere în pandemie, printr-o metodă inedită – Focus Prima TV

Doi puști de 12 ani din SUA au câștigat o avere în pandemie, printr-o metodă inedită

Doi puști de 12 ani din SUA au reușit să câștige nu mai puțin de 250.000 de dolari în timpul pandemiei, după ce au găsit o idee ingenioasă pentru a agăța decorațiunile în bradul de Crăciun. Copiii au donat o parte din bani adăposturilor de animale din Coonecticut, orașul în care locuiesc. 

Ayaan și Mickey Naqvi au amândoi 12 ani și iubesc tradițiile de Crăciun, precum prepararea de dulciuri și împachetarea cadourilor. Dar, mai presus de toate, le place să decoreze bradul cu ornamentele familiei, scrie CNN.

În una din zile, când cei doi frați din Connecticut agățau ornamentele, unul a căzut și s-a spart. Așa s-a născut invenția lor, numită„Anchor”, o modalitate mai sigură de a agăța decorațiunile. Anchor are un dispozitiv care fixează ornamentele în siguranță pe brad, în loc să fie agățate în mod convențional.

Ayaan a testat Anchor în cadrul unui proiect școlar, anul trecut, iar când standul lor s-a aglomerat, a știut că el și fratele său au făcut un lucru măreț. Invenția s-a transformat repede în afacere

„Fratele meu și cu mine am lucrat pentru a proiecta produsul, a-l breveta, a crea un site web, a calcula marjele de profit și am făcut propria noastră analiză de piață”, a declarat Ayaan pentru CNN, citat de Mediafax.

Total
0
Shares
Total
0
Share