Dominic Fritz după ce Timiș a rămas singurul județ în scenariul roșu: Noi testăm pentru Covid cum ar trebui să testeze toată România. Cred că este o problemă că în alte părți ale țării ne mințim singuri și asta ne dă o impresie falsă de siguranță – Focus Prima TV

Dominic Fritz după ce Timiș a rămas singurul județ în scenariul roșu: Noi testăm pentru Covid cum ar trebui să testeze toată România. Cred că este o problemă că în alte părți ale țării ne mințim singuri și asta ne dă o impresie falsă de siguranță

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a atras atenția că în România nu se testează împotriva COVID-19, astfel că acest lucru ”dă o impresie falsă de siguranță”.

Edilul a afirmat că în județul Timiș se testează destul de mult, iar acesta este motivul pentru care acest județ este singurul care se află încă în zona roșie.

Edilul a mai subliniat că motivul pentru care Timișoara și județul Timiș au o rată de infectare cu virusul SARS CoV-2 mai mare este că se testează masiv, scrie News.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share