"Domnul Ţiriac habar n-avea!" Adevărul despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice - Focus Prima TV

“Domnul Ţiriac habar n-avea!” Adevărul despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice

“Sori” a avut un start de an foarte bun şi a ajuns până pe locul 66 WTA, fiind depăşită în top de doar două românce: Simona Halep (locul 3) şi Patricia Ţig (locul 63).

În ultimele zilei au apărut informaţii cu privire la participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice, iar prima variantă avansată a fost că Ion Ţiriac ar fi făcut lobby pentru ca sportivei să i se permită să fie prezentă la Tokyo. 

George Cosac face lumină în acest caz şi susţine că federaţia cerut şi a obţinut o derogare, după startul excelent de an al Soranei Cîrstea. Sportiva mai are de îndeplinit doar o condiţie pentru a merge la JO: să nu coboare mai jos de locul 80 WTA până la finalul lunii iunie.

“Domnul Țiriac n-are absolut nicio implicare. Nici n-a știut, habar n-avea de asta. Nu există niciun aranjament, cu Federația Internațională nu te joci! Am discutat asta în Comitetul Director. Am văzut performanțele Soranei de la sfârșitul anului trecut și din startul actualului sezon și am decis să facem o adresă prin care să obținem această derogare, chiar dacă n-a jucat în ultimii ani la Fed Cup.

Total
0
Shares
Total
0
Share