Donald Trump a devenit un pachet de nervi cu câteva zile înaintea certificării victoriei lui Joe Biden în Congresul SUA – Focus Prima TV

Donald Trump a devenit un pachet de nervi cu câteva zile înaintea certificării victoriei lui Joe Biden în Congresul SUA

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, şi-a întrerupt mini-vacanţa din Florida pentru a se întoarce la Washington în încercarea de a pune la punct ultimul plan de a stopa în Congresul american certificarea victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale din noiembrie. În ultimele zile, Trump a fost iritat, nervos şi obsedat de şansele sale de a întoarce rezultatul alegerilor în favoarea sa, informează CNN.

Donald Trump va reveni astfel la Casa Albă mai devreme decât se anticipase, deşi invitaţilor, care au început să sosească la reşedinţa sa din Palm Beach, li s-a comunicat că vor fi primiţi de către preşedintele SUA. Anii trecuţi, Trump obişnuia să apară pe un covor roşu şi să se adreseze presei şi oaspeţilor, înaintea tradiţionalei petreceri de Anul Nou.

Scenă care nu se va mai repeta însă în acest an.

Conform programului oficial publicat de Casa Albă, Trump şi soţia sa, Melania au plecat joi din Florida, cu destinaţia Casa Albă, la ora 11 dimineaţa.

Total
0
Shares
Total
0
Share