Donald Trump vrea să plece din Washington ca președinte și să beneficieze de un ultim zbor cu Air Force One spre Florida - Focus Prima TV

Donald Trump vrea să plece din Washington ca președinte și să beneficieze de un ultim zbor cu Air Force One spre Florida

Preşedintele Donald Trump va părăsi Washingtonul în zorii zilei de miercuri, cu câteva ore înaintea ca succesorul său, Joe Biden, să-și preia oficial mandatul. Donald Trump, care încă nu l-a felicitat pe rivalul său democrat pentru câştigarea alegerilor, nu va fi prezent la ceremonia de învestire a noului președinte.

Donald Trump ține să nu părăsească Washingtonul în calitate de fost preşedinte, așa că se va deplasa, miercuri în zori, înainte cu câteva ore de încheierea oficială a mandatului, la luxosul său club Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, acolo unde intenţionează să se instaleze. În felul acesta, el va putea pleca cu elicopterul din grădina Casei Albe și va decola spre Florida de la baza militară Andrews, Maryland, pentru ultimul său zbor la bordul Air Force One, aeronava prezidențială, scrie AFP, preluată de Agerpres.

Între timp, la Washington continuă pregătirile pentru depunerea jurământului de către Joe Biden, care va deveni, miercuri, 20 ianuarie, la prânz, al 46-lea preşedinte din istoria SUA.

Total
0
Shares
Total
0
Share