Dorințele noastre, pericol pentru pești – Focus Prima TV

Dorințele noastre, pericol pentru pești

Peștii exotici din bazinul amenajat la Delfinariul din Constanța riscă să moară din cauza vizitatorilor. Locul a fost transformat într-o adevărată fântână a dorințelor, iar cei care ajung acolo aruncă monede în apă, în speranța că vor avea noroc. Însă, ce nu știu ei, este că acele monede fac foarte rău peștilor, care mor din cauza lor.

Desi angajatii complexului ii roaga sa nu mai arunce bani in apa, iar in incinta au fost montate si placute de avertizare prin care sunt anuntati ca este interzisa aruncarea in apa a monedelor, oamenii nu prea tin cont de sfaturi . O demonstreaza din plin numarul mare de monede care se strang zilnic din bazin.

In bazin sunt pesti din specii extrem de scumpe. Si pe lângă faptul că nu aduc noroc, banii aruncați pun în pericol sănătatea peștilor.

Din pacate nu este primul an in care cei de la delfinariu se confrunta cu aceasta problema.

In timpul sezonului estival cantitatea de monede extrasa este aproape dubla. Asa ca biologii de la Delfinariu se gandesc acum sa ia si masuri suplimentare. Vor monta un sistem de supraveghere video iar cei care mai arunca bani ar putea fi dati pe mana politiei.

Total
0
Shares
Total
0
Share