Dosarul în cazul bărbatului înjunghiat pe stradă la Huşi, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui - Focus Prima TV

Dosarul în cazul bărbatului înjunghiat pe stradă la Huşi, preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui

Modifică dimensiunea fontului:Play

Tânărul care a înjunghiat un bărbat de 43 de ani, pe o stradă din municipiul Huşi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

“Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii şi anume, tentativă la infracţiunea de omor, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, vineri seara, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către o femeie în vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, soţul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către autori necunoscuţi.

Poliţiştii vasluieni au identificat ulterior un tânăr de 19 ani, suspect în acest caz. Potrivit cercetărilor, victima a stat într-un bar cu câteva persoane, împreună cu care ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în momentul în care a vrut să plece spre domiciliu a fost înjunghiată în zona gâtului.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share